Vol. 24 Núm. 3 (2019)

Geología y Ciencias de la Tierra / Geology and Land Sciences / Geologia e Ciências da Terra

Julio César González-Navarrete, Julian Salamanca
425-439
Adaptive model predictions of daily total column ozone over the Amazon Inter-Tropical Confluence Zone
PDF (Inglés)

Bioinformática y modelado / Bioinformatics and modeling / Bioinformática e Modelagem

Ammara Akhtar, Waqar Hussain, Nouman Rasool
441-464
Probing the Pharmacological Binding Properties, and Reactivity of Selective Phytochemicals as Potential HIV-1 protease Inhibitors
PDF (Inglés)

Química / Chemistry / Química

Farja I Ayala, Laura M Becerra, Jairo Quintana, Lina M Bayona, Freddy A Ramos, Mónica Puyana, Fredy Duque, Leonardo Castellanos
465-496
Environmental and cultured cyanobacteria as sources of Aedes aegypti larvicides
PDF (Inglés)

Physics of Materials

Santiago Torres-Jaramillo, Camilo Pulzara-Mora, Roberto Bernal-Correa, Miguel Venegas de la Cerda, Salvador Gallardo-Hernández, Máximo López-López, Álvaro Pulzara-Mora
523-542
Structural and optical study of alternating layers of In and GaAs prepared by magnetron sputtering
PDF (Inglés)

Física / Physics / Física

Daniel Suescun-Díaz, Diego A Rasero-Causil, Jaime H Lozano-Parada
543-563
Neutron Density Calculation Using the Generalised Adams-Bashforth-Moulton Method
PDF (Inglés)

Matemáticas y Estadística / Mathematics and Statistics / Matemática e Estatística

Ricardo Cano-Macias, Jorge Mauricio Ruiz-Vera
565-587
Existence of local and global solution for a spatio-temporal predator-prey model
PDF (Inglés)

Ciencias Multidisciplinares / Multidisciplinary sciences / Ciência multidisciplinares

Andrés Felipe Salamanca, Luis Alfredo Montes-Vides
589-604
A raypath-consistent receiver correction in PS converted wave processing through seismic interferometry: New application for tropical zones: New application for tropical zones
PDF (Inglés)

Química de Alimentos / Food Chemistry / Química dos Alimentos

David Romero-Estévez, Gabriela S Yánez-Jácome, Karina Simbaña-Farinango, Pamela Y Vélez-Terreros, Hugo Navarrete
497-521
Evaluation of two sample preparation methods for the determination of cadmium, nickel and lead in natural foods by Graphite Furnace Atomic Absorption Spectrophotometry
PDF (Inglés)